Microsoft 365 Nonprofit Cloud Subscription

Language: 
Software category: 
Media: 
Platform: 
Product ID: 
G-50691

Description

Подобните непрофитни и добротворни организации можат да добијат претплати со попуст на Microsoft 365 преку TechSoup.

Кликнете на ДОБИЈ ЈА ОВАА ПОНУДА за да започнете.


Не мора да додавате ништо во вашата TechSoup кошница или да го поминете TechSoup преоцесот на одјавување за да се регистрирате за оваа понуда.

Што е тоа Microsoft 365?

Microsoft 365 ви нуди Office 365, Windows 10, Enterprise Mobility + Security, и други во само една претплата.

 • Бизнис алатки за продуктивност и соработка (не се вклучени со одредени претплати)
  • Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, and Access
  • Exchange, OneDrive, Skype for Business, Microsoft Teams, SharePoint
  • Бизнис апликации од Office, како што се Bookings and Outlook Customer Manager
 • Управување со уреди и безбедносни способности на организациско ниво
  • Заштита на апликациите за Office мобилните апликации
  • Управување со уреди за компјутери со Windows 10
  • Конзистентна безбедносна конфигурација за уреди
  • Заштита на организациски податоци за уреди
  • Windows Defender
 • Поедноставено распоредување на уреди и поставување на корисници
  • Единствена административна табла за поставување и управување со корисници и уреди
  • Автоматско инсталирање на апликациите Office на компјутери со Windows 10
  • Секогаш ажурирани Office и Windows 10
  • Рационално распоредување на компјутери со Windows AutoPilot

Погледнете ги опциите за претплата за цените и информации за претплатата.

Кои се бенефитите што мојата организација ќе ги има при користењето на Microsoft 365?

 • Постигнете повеќе преку подобро поврзување на вработените, партнерите и потрошувачите.
 • Работете од секаде и од кој било уред.
 • Заштитете ги податоците на вашата компанија на уредите сопостојана безбедност.
 • Поедноставете го поставувањето и управувањето со уредите и услугите за вработените со единствена ИТ работна табла.

Колку чини Microsoft 365?

Погледнете ги опциите за претплатасо намалени цени за непрофитни организации и информации за претплатата.

Кои се системските барања за Microsoft 365?

Погледнете гиWindows 10 спецификациите и системските барања.

За претплати што содржат десктоп апликации на Office, погледнете ja страницата на МајкрософтСистемски барања за Office. Барањата се наведени под „Office 365 планови за бизнис, образование и влада."

Како можам да добијам поддршка Microsoft 365?

Доколку ви треба помош со решенијата преку облак на Мајкрософт што сте ги добиле преку TechSoup, контактирајте нѐ..

Опции за претплата

Microsoft 365 Business Basic

USD $0.00/корисник/месец
 • Најпогодни за мали и средни непрофитни организации со најмногу 300 корисници на кои не им се потребни Office десктоп апликации
 • Овозможува пристап базиран на облак до Office апликации, е-пошта, инстант пораки, HD конференции и 1 TB лична меморија и споделување на датотеки
 • Не вклучува Office десктоп апликации
Microsoft 365 Business Standard

 • Најпогодни за мали и средни непрофитни организации со најмногу 300 корисници на кои не им се потребни Office десктоп апликации
 • Вклучени канцелариски апликации за компјутери и Mac, со апликации за таблети и телефони
 • Ги вклучува сите карактеристики на Business Basic плус соработка и други услуги
Microsoft 365 Business Premium

 • Најпогодни за мали и средни непрофитни организации со најмногу 300 корисници на кои им се потребни Office десктоп апликации
 • Windows 10 Pro со Windows 10 Business add-on included
 • Вклучени Office апликации за компјутери и Mac, со апликации за таблети и телефони
 • Вклучува поедноставена табла за управување за поставување политики за уреди и податоци
 • Овозможува пристап базиран на облак до Office апликациите, е-пошта, инстант пораки, HD конференции, 1 TB лична меморија и споделување на датотеки, безбедносни карактеристики и друго
Microsoft 365 Nonprofit F3

 • Најсоодветно за непрофитни организации од која било големина со „работници во прв ред“ или волонтери на кои не им се потребни Office апликации за на десктоп
 • Windows 10 Enterprise вклучено
 • Овозможува пристап преку облак до Office апликации со е-пошта, инстант пораки, HD видео конференции, 2 GB лична меморија и споделување на датотеки и други услуги
 • Обезбедува Azure Active Directory Premium P1, Azure Information Protection Premium P1, Microsoft Advanced Threat Analytics и Microsoft Intune
 • Не вклучува Office апликации за десктоп
Microsoft 365 Nonprofit E3

 • Најсоодветно за непрофитни организации со повеќе од 300 корисници на кои им се потребни Windows, Office апликации за десктоп и безбедност на ниво на организација
 • Windows 10 Enterprise вклучено
 • Вклучени Office апликации за компјутери и Mac, со апликации за таблети и телефони
 • Овозможува пристап преку облак до Office апликации со е-пошта, инстант пораки, HD видео конференции, 1 TB лична меморија и споделување на датотеки и други услуги
 • Обезбедува Azure Active Directory Premium P1, Azure Information Protection Premium P1, Microsoft Advanced Threat Analytics и Microsoft Intune
Microsoft 365 Nonprofit E5

 • Најсоодветни за непрофитни организации со повеќе од 300 корисници на кои им се потребни Windows, Office апликации за десктоп, телефонски систем и напредна безбедност на ниво на организација
 • Windows 10 Enterprise вклучено
 • Вклучени Office апликации за компјутери и Mac, со апликации за таблети и телефони
 • Овозможува пристап преку облак до Office апликации со е-пошта, инстант пораки, HD видео конференции, 1 TB лична меморија и споделување на датотеки и други услуги
 • Обезбедува Azure Active Directory Premium P1 и P2, Azure Information Protection Premium P1 и P2, Microsoft Advanced Threat Analytics, Microsoft Cloud App Security, Windows Defender Advanced Threat Protection, Office 365 Advanced Threat Protection P1 и P2, Azure Advanced Threat Protection, Microsoft Intune, и напредни алатки за усогласеност

Restrictions

To review the Microsoft Cloud Program Rules, Eligibility and Restrictions please click here.

Description

Подобните непрофитни и добротворни организации можат да добијат претплати со попуст на Microsoft 365 преку TechSoup.

Кликнете на ДОБИЈ ЈА ОВАА ПОНУДА за да започнете.


Не мора да додавате ништо во вашата TechSoup кошница или да го поминете TechSoup преоцесот на одјавување за да се регистрирате за оваа понуда.

Што е тоа Microsoft 365?

Microsoft 365 ви нуди Office 365, Windows 10, Enterprise Mobility + Security, и други во само една претплата.

 • Бизнис алатки за продуктивност и соработка (не се вклучени со одредени претплати)
  • Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, and Access
  • Exchange, OneDrive, Skype for Business, Microsoft Teams, SharePoint
  • Бизнис апликации од Office, како што се Bookings and Outlook Customer Manager
 • Управување со уреди и безбедносни способности на организациско ниво
  • Заштита на апликациите за Office мобилните апликации
  • Управување со уреди за компјутери со Windows 10
  • Конзистентна безбедносна конфигурација за уреди
  • Заштита на организациски податоци за уреди
  • Windows Defender
 • Поедноставено распоредување на уреди и поставување на корисници
  • Единствена административна табла за поставување и управување со корисници и уреди
  • Автоматско инсталирање на апликациите Office на компјутери со Windows 10
  • Секогаш ажурирани Office и Windows 10
  • Рационално распоредување на компјутери со Windows AutoPilot

Погледнете ги опциите за претплата за цените и информации за претплатата.

Кои се бенефитите што мојата организација ќе ги има при користењето на Microsoft 365?

 • Постигнете повеќе преку подобро поврзување на вработените, партнерите и потрошувачите.
 • Работете од секаде и од кој било уред.
 • Заштитете ги податоците на вашата компанија на уредите сопостојана безбедност.
 • Поедноставете го поставувањето и управувањето со уредите и услугите за вработените со единствена ИТ работна табла.

Колку чини Microsoft 365?

Погледнете ги опциите за претплатасо намалени цени за непрофитни организации и информации за претплатата.

Кои се системските барања за Microsoft 365?

Погледнете гиWindows 10 спецификациите и системските барања.

За претплати што содржат десктоп апликации на Office, погледнете ja страницата на МајкрософтСистемски барања за Office. Барањата се наведени под „Office 365 планови за бизнис, образование и влада."

Како можам да добијам поддршка Microsoft 365?

Доколку ви треба помош со решенијата преку облак на Мајкрософт што сте ги добиле преку TechSoup, контактирајте нѐ..

Опции за претплата

Microsoft 365 Business Basic

USD $0.00/корисник/месец
 • Најпогодни за мали и средни непрофитни организации со најмногу 300 корисници на кои не им се потребни Office десктоп апликации
 • Овозможува пристап базиран на облак до Office апликации, е-пошта, инстант пораки, HD конференции и 1 TB лична меморија и споделување на датотеки
 • Не вклучува Office десктоп апликации
Microsoft 365 Business Standard

 • Најпогодни за мали и средни непрофитни организации со најмногу 300 корисници на кои не им се потребни Office десктоп апликации
 • Вклучени канцелариски апликации за компјутери и Mac, со апликации за таблети и телефони
 • Ги вклучува сите карактеристики на Business Basic плус соработка и други услуги
Microsoft 365 Business Premium

 • Најпогодни за мали и средни непрофитни организации со најмногу 300 корисници на кои им се потребни Office десктоп апликации
 • Windows 10 Pro со Windows 10 Business add-on included
 • Вклучени Office апликации за компјутери и Mac, со апликации за таблети и телефони
 • Вклучува поедноставена табла за управување за поставување политики за уреди и податоци
 • Овозможува пристап базиран на облак до Office апликациите, е-пошта, инстант пораки, HD конференции, 1 TB лична меморија и споделување на датотеки, безбедносни карактеристики и друго
Microsoft 365 Nonprofit F3

 • Најсоодветно за непрофитни организации од која било големина со „работници во прв ред“ или волонтери на кои не им се потребни Office апликации за на десктоп
 • Windows 10 Enterprise вклучено
 • Овозможува пристап преку облак до Office апликации со е-пошта, инстант пораки, HD видео конференции, 2 GB лична меморија и споделување на датотеки и други услуги
 • Обезбедува Azure Active Directory Premium P1, Azure Information Protection Premium P1, Microsoft Advanced Threat Analytics и Microsoft Intune
 • Не вклучува Office апликации за десктоп
Microsoft 365 Nonprofit E3

 • Најсоодветно за непрофитни организации со повеќе од 300 корисници на кои им се потребни Windows, Office апликации за десктоп и безбедност на ниво на организација
 • Windows 10 Enterprise вклучено
 • Вклучени Office апликации за компјутери и Mac, со апликации за таблети и телефони
 • Овозможува пристап преку облак до Office апликации со е-пошта, инстант пораки, HD видео конференции, 1 TB лична меморија и споделување на датотеки и други услуги
 • Обезбедува Azure Active Directory Premium P1, Azure Information Protection Premium P1, Microsoft Advanced Threat Analytics и Microsoft Intune
Microsoft 365 Nonprofit E5

 • Најсоодветни за непрофитни организации со повеќе од 300 корисници на кои им се потребни Windows, Office апликации за десктоп, телефонски систем и напредна безбедност на ниво на организација
 • Windows 10 Enterprise вклучено
 • Вклучени Office апликации за компјутери и Mac, со апликации за таблети и телефони
 • Овозможува пристап преку облак до Office апликации со е-пошта, инстант пораки, HD видео конференции, 1 TB лична меморија и споделување на датотеки и други услуги
 • Обезбедува Azure Active Directory Premium P1 и P2, Azure Information Protection Premium P1 и P2, Microsoft Advanced Threat Analytics, Microsoft Cloud App Security, Windows Defender Advanced Threat Protection, Office 365 Advanced Threat Protection P1 и P2, Azure Advanced Threat Protection, Microsoft Intune, и напредни алатки за усогласеност

Restrictions

To review the Microsoft Cloud Program Rules, Eligibility and Restrictions please click here.