Enterprise Mobility and Security – Nonprofit Cloud Subscription

Donor PartnerMediaPlatform
Опис: 

Подобните непрофитни организации и добротворни организации можат да добијат претплати на попуст за Enterprise Mobility + Security прекуTechSoup.

Кликнете на ДОБИЈ ЈА ОВАА ПОНУДА за да започнете.


Не мора да додавате ништо во вашата TechSoup кошница или да го поминете TechSoup преоцесот на одјавување за да се регистрирате за оваа понуда.

Што е Enterprise Mobility + Security?

Enterprise Mobility + Security е услуга за идентитет и безбедност базирана на облак која помага во управувањето и заштитата на корисниците, уредите, апликациите и податоците на вашата организација. Вклучените алатки варираат во зависност од претплатата што ќе ја изберете.

Каква корист има мојата организација од употребата на Enterprise Mobility + Security?

Вие може да користите Enterprise Mobility + Security за да

  • го поедноставите управувањето со апликациите и уредите за вашите вработени и волонтери
  • ги заштитите информациите на вашата организација на телефоните, таблетите и компјутерите
  • ги идентификувате сомнителните активности и напредните закани за вашата организација во реално време.

Колку чини Enterprise Mobility + Security?

Погледнете гиопциите за претплата за намалени цени за непрофитни организации и информации за претплатата.

Како можам да добијам поддршка за Enterprise Mobility + Security?

Доколку ви е потребна помош со решенијата преку облак на Мајкрософт што сте ги добиле преку TechSoup, ве молиме обратете се кај нас..

Опции за претплата

Enterprise Mobility + Security Nonprofit E3
Бесплатно за првите 50 лиценци, дополнителни корисници USD $2.20/корисник/месец
  • Најпогодни за непрофитни организации на кои им е потребно решение за безбедност и управување на ниво на организација, за корисниците да пристапат до податоците на организацијата од различни уреди
  • Обезбедува Azure Active Directory Premium P1, Azure Information Protection Premium P1, Microsoft Advanced Threat Analytics, and Microsoft Intune
Enterprise Mobility + Security за непрофитни организации E5

USD $3.70/корисник/месец
  • Најпогодни за непрофитни организации на кои им е потребно решение за безбедност и управување на ниво на организација со напредни опции за корисниците да пристапуваат до податоците на организацијата од различни уреди
  • Обезбедува Azure Active Directory Premium P2, Azure Information Protection Premium P2, Microsoft Advanced Threat Analytics, Microsoft Intune, Cloud App Security, and Azure Advanced Threat Protection