Office 365 Enterprise - Nonprofit Cloud Subscription

Donor PartnerMediaPlatform
Опис: 

Подобни непрофитни организации и добротворни организации можат да добијат донирани и намалени претплати на Office 365 Enterprise преку TechSoup.

Кликнете на ДОБИЈ ЈА ОВАА ПОНУДА за да започнете.


Не треба да додадете ништо во вашата TechSoup кошница за да преминете на TechSoup процесот на исплата.

Што е Office 365 Enterprise?

Office 365 Enterprise вам и вашите вработени ви обезбедува

 • Најновите Office апликации за десктоп за компјутер и Mac и апликации за мобилни уреди (само за одредени претплати)li>
 • Пристап базиран на облак до апркинациите на Office
 • Хостирана е-пошта и календарр со Exchange Online
 • Инстант комуникација преку пораки и веб и видео конференции преку Skype for Business
 • Пристап до вашите документи од каде било со OneDrive for Business
 • И друго, во зависност од планот на претплата

Погледнете ги Опциите за претплата за информации за цени и претплати.

Каква корист има мојата организација од употребата на Office 365?

Дознајте повеќе за Office Web Apps, хостирана е-пошта, споделување на документи и други бенефиции од Office 365 Enterprise во овој напис на TechSoup: What You Need to Know About Microsoft Office 365 Nonprofit.

Исто така можете да преземете бесплатна Office 365 e-книга за да дознаете повеќе за тоа како непрофитните организации ги употребуваат облак услугите.

Колку чини Office 365 Enterprise?

Постојат донирани планови и планови на попуст, во зависност од вашите потреби. Погледнете гоSubscription Options за информации за цени и претплати.

Кои се системските барања за Office 365 Enterprise?

Погледнете ја страницата на Мајкрософт за системските барања за Office. Барањата се дадени во секцијата "Office 365 планови за бизниси, образование и влада."

Како можам да добијам поддршка за Office 365 Enterprise?

Доколку ви е потребна поддршка за решенијата преку облак на Мајрософт кои ги добивте преку TechSoup, контактирајте нѐ.

Опции за претплата

Office 365 Nonprofit E1

USD $0.00/корисник/месец
 • Најсоодветни за непрофитни организации со повеќе од 300 корисници на кои не им се потребни Office апликации за десктоп
 • Обезбедува пристап базиран на облак до апликации од Office со е-пошта, инстант пораки, HD видео конференции, како и 1 TB меморија за складирање лични датотеки и споделување
 • Не вклучува Office апликации за на десктоп
Office 365 Nonprofit E3

USD $4.50/корисник/месец
 • Најсоодветни за непрофитни организации со повеќе од 300 корисници на кои им се потребни Office апликации за десктоп
 • Вклучени Office апликации за компјутери и Mac, со апликации за таблети и телефони
 • Ги вклучува сите карактеристики на E1 планот плус заштита на податоци и други услуги
Office 365 Nonprofit E5

USD $14.00/корисник/месец
 • Најсоодветни за непрофитни организации со повеќе од 300 корисници на кои им се потребни Office апликации за десктоп
 • Office Вклучени Office апликации за компјутери и Mac, со апликации за таблети и телефони
 • Ги вклучува сите карактеристики на E3 план плус напредни безбедносни опции и други услуги.