Project Online - Nonprofit Cloud Subscription

Donor PartnerMediaPlatform
Опис: 

Подобните непрофитни и добротворни организации можат да добијат донирани и намалени претплати на Project Online прекуTechSoup.

Кликнете на ДОБИЈ ЈА ОВАА ПОНУДА за да започнете.


Не треба да додавате ништо во вашата TechSoup кошница за да го поминете TechSoup процесот на исплата.

Што е Project Online?

Project Online го олеснува поврзувањето на вашиот тим.

Управување со проекти

Microsoft Project & Portfolio Management ви помага да започнете брзо и да ги извршувате проектите лесно. Вградените образци, познатите алатки за закажување и пристапот преку уреди им помагаат на проект менаџерите и тимовите да бидат продуктивни.

Управување со портфолио

Оценете и оптимизирајте го портфолиото на вашиот проект за да ги споредите и дадете приоритет на одредени иницијативи и да ги добиете посакуваните резултати. Беспрекорна интеграција со Power BI обезбедува напредна аналитика. Дадените извештаи ја оленуваат комуникацијата.

Управување со ресурси

Имајте увид во тоа како се користат ресурсите и соработувајте со интегрирани алатки. Со поедноставено управување со задачи и време, тимовите можат да внесат ажурирања од секаде, нудејќи поголем надзор.

Погледенте ги Опции за претплата за информации за цени и претплати.

Каква корист ќе има мојата организација ако го користи Project Online?

 • Тимовите можат да внесуваат информации за задачите од секој уред
 • Доставување информации за работните часови со цел да го регистрирате времето поминато на проект потребни за платен список, фактурирање и други деловни цели
 • Членовите можат да споделуваат документи и да комуницираат за проекти
 • Повеќе во зависност од планот на претплатата

Колку чини Project Online Cost?

Постојат различни планови на ниво на претплата, во зависност од вашите потреби. Погледнете ја табелата на Опции за претплата за информации за цените и претплатата.

Како можам да добијам поддршка за Project Online?

Доколку ви е потребна помош за решенијата преку облак од Мајкрософт, што сте ги добиле преку TechSoup, контактирајте нѐ..

Опции за претплата

Project Online Essentials - Соработка помеѓу членовите на тимот на проектот преку облак, преку веб пребарувач или мобилен телефон

USD $2.80/корисник/месец
 • Тимовите можат да внесуваат информации за задачите од секој уред
 • Доставување информации за работните часови со цел да го регистрирате времето поминато на проект потребни за платен список, фактурирање и други деловни цели
 • Членовите можат да споделуваат документи и да комуницираат за проекти
 • Не вклучува Office апликации за десктоп
Project Plan 3 - Управување со проекти во облакот преку десктоп клиент и веб пребарувач.

USD $12.00/корисник/месец
 • Целосно инсталирана и ажурирана Project апликација за десктоп
 • Една лиценца покрива најмногу 5 компјутери по корисник
 • Тимовите можат да внесуваат информации за задачите од секој уред
 • Доставување информации за работните часови со цел да го регистрирате времето поминато на проект потребни за платен список, фактурирање и други деловни цели
 • Членовите можат да споделуваат документи и да комуницираат за проекти
 • Планирајте проекти со познати алатки за распоред, како што се графиконите на Гант и вградените прилагодливи обрасци
 • Следете го напредокот на проектот, вклучувајќи сè, од графиконите до финансии
 • Зачувајте ги вашите проекти на облак за лесен пристап преку уреди и непречена соработка со вашиот тим
 • Доделете ресурси за проектни задачи и барање и заклучување на ресурси
Project Plan 5 -Комплетно решеие базирано на облак за управување со проект и портфолио.
 • Целосно инсталирана и ажурирана Project апликација за десктоп
 • Една лиценца покрива најмногу 5 компутери по корисник
 • Тимовите можат да внесуваат информации за задачите од секој уред
 • Доставување информации за работните часови со цел да го регистрирате времето поминато на проект потребни за платен список, фактурирање и други деловни цели
 • Членовите можат да споделуваат документи и да комуницираат за проекти
 • Планирајте проекти со познати алатки за распоред, како што се графиконите на Гант и вградените прилагодливи обрасци
 • Следете го напредокот на проектот, вклучувајќи сè, од графиконите до финансии
 • Зачувајте ги вашите проекти на облак за лесен пристап преку уреди и непречена соработка со вашиот тим
 • Доделете ресурси за проектни задачи и барање и заклучување на ресурси
 • Управувајте со побарувачката со фаќање и оценување на идеи за проекти од кое било место во организацијата преку стандардизиран процес
 • Користете напредна аналитика за да изберете предлог-проекти што најдобро се усогласуваат со стратешките цели
 • Обезбедете оптимална распределба на ресурси низ проектите
 • Користете неконвенционални извештаи за портфолио за да добиете увид за перформансите на портфолиото